2013/2014

Motor vs Kladno

Na začátku zápasu proběhla optická prezentace v podobě nápisu “To my jsme motor” a plachty se znakem klubu. Efekt bohužel nic moc.

 

 

 

 

Třebíč vs Motor

Transparenty „Motor, to nejcennější, co máme“

 

 

 

 

Motor vs Havířov 

Po pěti odehraných minutách míří nad hlavy v kotli přítomných fanoušků igelitové pásy v barvách klubu doplněné o obourčky s letopočtem založení. Vše doplněné 9m transparentem “Nesmrtelná tradice.

 

 

 

Motor vs Beroun

Před začátkem třetí třetiny vyvěšujeme na zábradlí již zmíněný transparent s jasným zněním „SOBOTA – VŠICHNI DO JIHLAVY!

 

 

 

Motor vs Jihlava

V páté minutě jde v sektoru hostí nad hlavy 220 balónků v klubových barvách. Opravdu jsme neočekávali účast tří stovek jihočechů a tak balónky pokrývají sotva půlku sektoru, i tak na venkovní utkání povedená prezentace

 

 

 


Motor vs Boleslav

Po odehrané minutě míří nad hlavy připravená prezentace. V kotli se tak objevují červené a modré lesklé fólie doplněné o bíle vlaječky, které měly znázornit nápis AC. Bohužel, vlaječky svůj účel nesplnily a nápis AC je nečitelný – poučení pro příště.. Vše doplňuje nápis „Legenda od slepého ramene“.

 

 

Motor vs Most
Transparent „Pořád fanaticky i v roce 2014“ doplněný o prskavky

 

 

 

 

Motor vs Havířov
Smuteční transparent „Vojto, nezapomeneme“..

 

 

 

 
Jihlava vs Motor
Ve druhé třetině představení na tribunách korunujeme choreografií. To když jdou nad hlavy červenomodré lesklé fólie a bílé igelitové pásy. Vše doplněné hezky namalovaným transparentem „Stále věrní našim barvám“. Vzhledem k tomu, že se fólie rozdávaly ve chvíli, kdy šel Motor do vedení 2:1, obávali jsme se o výsledný efekt. Naštěstí to dopadlo dobře a choreo se dá hodnotit jako povedené. Díky všem za spolupráci!

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*